După înfrângerea din prima etapă a fazei play-off din Liga a III-a, Seria a V-a, de la Sebiş, pe terenul echipei locale Naţional, formaţia bihoreană de fotbal CS Oşorhei dispută în acest sfârşit de săptămână, pe teren propriu, jocul al doilea din faza locurilor I-VI a competiţiei. Astfel, elevii antrenorului Rudy Kovacs vor primi sâmbătă, la Stadionul Comunal din Oşorhei, replica formaţiei arădene Şoimii Pâncota.

Meciul, care va debuta de la ora 17, va opune formaţiile situate pe locul V, CS Oşorhei, cu 8 puncte, şi locul II, Şoimii Pâncota, cu 20 de puncte.

Cum echipa oaspete se află la doar trei puncte de primul loc, ocupat de cei de la Metalurgistul Cugir, şi cum are şanse mari de a obţine promovarea în acest an, meciul de sâmbătă se anunţă foarte dificil pentru bihoreni, care vor da peste o echipă ce va încerca să-şi apropie victoria sau măcar să nu plece învinsă.

Astfel, misiunea elevilor antrenorului Kovacs nu va fi deloc uşoară, însă având şi avantajul terenului propriu, vor încerca obţinerea primei victorii din play-off. De precizat însă că odată ce şi-au atins obiectivul intrării în faza play-off, cei de la Oşorhei sunt mulţumiţi cu acest deziderat şi sunt scăpaţi de presiune pe acest final de sezon, întrucât la promovare nici nu au şanse, dar nici nu şi-au propus să lupte.

În celelalte două partide ale fazei play-off din acest week-end din Seria a V-a a Ligii a III-a, se întâlnesc vineri, FC Municipal Baia Mare cu CS Ineu şi Metalurgistul Cugir cu naţional Sebiş, în derby-ul etapei.


Etapa a II-a din play-off-ul Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal:

Vineri, ora 17:

FC Municipal Baia Mare - CS Ineu
Metalurgistul Cugir - Naţional Sebiş

Sâmbătă, ora 17:

CS Oşorhei - Şoimii Pâncota


Clasament play-off Seria a III-a, Liga a III-a:

1 Metalurgistul Cugir 11 7 2 2 23-12 23 5
2 Naţional Sebiş 11 5 5 1 14-6 20 2
3 Şoimii Pâncota 11 6 2 3 13-9 20 -1
4 CS Ineu 11 3 3 5 9-12 12 -3
5 CS Oşorhei 11 2 2 7 8-18 8 -9
6 FC Municipal Baia Mare 11 1 4 6 9-19 7 -8