Formaţiile bihorene de fotbal din Liga a III-a, CS Oşorhei şi Luceafărul Oradea dispută în acest sfârşit de săptămână jocurile din etapa a II-a a Seriei a V-a. Dacă CS Oşorhei va evolua vineri, de la ora 17, Luceafărul Oradea va juca sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Mai întâi, vineri, de la ora 17, la Alparea, pe Stadionul Comunal, formaţia antrenată de Călin Cheregi, CS Oşorhei va disputa primul joc de pe teren propriu din noua ediţie de campionat. Fotbaliştii din Oşorhei vor primi replica celor de la Unirea Jucu.

Se anunţă un meci interesant, după ce în prima rundă CS Oşorhei a cedat în deplasare, cu 0-1, pe terenul maramureşenilor de la Comuna Recea, în timp ce clujenii de la Jucu s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1 în faţa celor de la CS Iernut.

Meciul CS Oşorhei – Unirea Jucu, în care gazdele vizează obţinerea primelor puncte din noua ediţie de campionat, va fi arbitrat la centru de Mircea Ardelean, în timp ce la cele două tuşe se vor afla asistenţii Casian Băla şi Sebastian Pantea, toţii trei din Arad.

Cealaltă echipă bihoreană din competiţie, Luceafărul Oradea, va juca sâmbătă în deplasare, la Cluj, cu CS Sănătatea Servicii Publice din localitate. Şi această partidă, care va avea ca oră de start tot ora 17, se anunţă disputată, având în vedere că se vor întâlni două echipe ce în runda inaugurală au obţinut victorii, ambele, cu 3-0, Luceafărul Oradea, acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc, respectiv, cu 4-2, în deplasare, Sănătatea Cluj, pe terenul celor de la Unirea Dej.


Iată însă programul celei de-a doua etape din Seria a II-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 17:

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - Luceafărul Bălan

CS Oşorhei - CS Unirea Jucu

FC Zalău  - AFC Odorheiu Secuiesc

Sâmbătă, ora 17:

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj - Luceafărul Oradea

CS Iernut  - FC Unirea Dej

ACS Industria Galda - ACS Fotbal Comuna Recea

CSM Sighetul Marmaţiei  - CSM Avântul Reghin