Aşa cum era de aşteptat, după înfrângerea drastică de vineri, de pe teren propriu, la echipa bihoreană de fotbal din Liga a III-a CS Oşorhei s-a produs o schimbare în aceste zile. Astfel, miercuri dimineaţă, clubul a anunţat că tehnicianul Cosmin Bodea "a demisionat marţi, 1 octombrie 2013, din funcţia de antrenor al echipei CS Oşorhei, care activează în campionatul Ligii a III-a".

Conform conducătorilor clubului bihorean, tehnicianul, cu care CS Oşorhei a încheiat pe locul III ultima ediţie de campionat, "va rămâne în cadrul clubului, urmând să ocupe o funcţie executivă, mai precis cea de director tehnic".

Noul antrenor al echipei din Oşorhei a fost numit Rudy Kovacs, cel care a fost secundul lui Claudiu Niculescu şi Marian Pană la FC Bihor. Acesta va debuta pe banca tehnică a grupării din Oşorhei vineri, 4 octombrie, în meciul din deplasare, cu FC Zalău.

După cum se ştie, echipa din Oşorhei are obiectiv în noul sezon ocuparea unei poziţii pe podiumul clasamentului, însă se doreşte chiar obţinerea promovării.

După cinci etape, CS Oşorhei ocupă locul IV, cu doar 7 puncte, având 6 puncte mai puţin decât liderul, Naţional Sebiş.