După Luceafărul Oradea, şi cealaltă formaţie bihoreană de fotbal din Liga a III-a, CS Oşorhei, şi-a definitivat, în mare, programul pregătirilor din această iarnă.

Reunirea lotului de jucători va avea loc joi, 14 ianuarie, la baza de pregătire de la Oşorhei. Apoi, conform antrenorului Călin Cheregi, va  urma o perioadă de readaptare la efort de 11 zile, în care sunt prevăzute şi vizitele medicale.  "Tot în această perioadă, vom definitiva lotul cu care vom merge în cantonamentul din perioada 25 ianuarie - 5 februarie în Felix la Hotel Termal ", a precizat tehnicianul.

În ceea ce priveşte meciurile de pregătire şi verificare, acestea vor fi în număr de 8, nestabilite încă cu exactitate, iar lotul de jucători cu care va fi abordat returul de campionat va suferi modificări, "atât la capitolul veniri, dar mai ales la plecări, lucru pe care îl vom anunţa în perioada imediat următoare", după cum a mai precizat antrenorul Călin Cheregi.

"Un lucru este cert, printre cei veniţi se vor afla jucători tineri şi chiar foarte tineri", a mai precizat acesta.

Tratativele cu jucătorii se vor definitiva până la reluarea antrenamentelor, după care "ne vom apuca de treabă, deoarece ne aşteaptă un retur de campionat foarte disputat şi noi dorim să facem o figură cât mai frumoasă", a mai afirmat Călin Cheregi.

Returul campionatului Ligii a III-a la fotbal este programat să debuteze pe data de 5 martie.