În acest sfârşit dă săptămână se dă startul în noua ediţie a campionatului Ligii a III-a la fotbal. Astfel, cele două echipe bihorene din această competiţie, CS Oşorhei şi CSC Sânmartin îşi vor începe periplul în noul sezon competiţional al Campionatului Naţional.

Ajunsă, în premieră, în Liga a III-a, după ce a promovat în această vară, echipa CSC Sânmartin va debuta în noua ediţie de campionat pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18, la Baza Sportivă Luceafărul, în compania formaţiei Avântul Reghin.

După ce s-a descurcat destul de bine în primele tururi ale Cupei României, unde a ajuns până în faza a IV-a, fiind eliminată cu greu de FC Bihor, formaţia din Sânmartin, antrenată de Florin Fărcaş, se anunţă o formaţie de prima jumătate a clasamentului Seriei a V-a din Liga a III-a, unde, de altfel oficialii acestui clun speră să se claseze la finalul sezonului, deşi este nou-promovată.

Pentru meciul de sâmbătă, cu Avântul Reghin, intrarea spectatorilor este liberă.

CS Oşorhei, o formaţie care este la al treilea eşalon consecutiv în Liga a III-a, va debuta în noua ediţie de campionat în deplasare, pe terenul celor de la Unirea Jucu.

Ţi meciul celor de la Oşorhei este programat tot sâmbătă, de la ora 18, însă antrenorul Rudy Kovacs este conştient că deşi anul trecut i-a învins pe clujenii de la Jucu, de două ori, jocul din acest week-end se anunţă foarte disputat, fiind prima etapă e de aşteptat ca şi gazdele să-şi dorească să înceapă cât mai bine.


Programul primei etape din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal (sâmbătă):

CS Iernut - FC Zalău
Arieşul 1907 Turda - FCM Baia Mare
Unirea Jucu - CS Oşorhei
Industria Galda - Metalurgistul Cugir
CSM Sighet - Sănătatea Cluj
CSC Sânmartin - Avântul Reghin
Gloria Progresul - Unirea Dej