Nu doar FC Bihor, ci şi formaţiile bihorene de fotbal din Liga a III-a şi-au aflat luni programul jocurilor din noul sezon competiţional. Astfel, după ce a fost stabilit ţintarul jocurilor din campionatul Seriei a V-a a Ligii a III-a, care a fost programat pe baza Tabelei Berger, formaţia CS Oşorhei a aflat faptul că în prima etapă va evolua în deplasare, pe terenul echipei Unirea Jucu, iar nou-promovata CSC Sânmartin va debuta pe teren propriu în compania celor de la Avântul Reghin.

Meciurile primei etape din Liga a III-a sunt programate pentru data de 30 august.

În etapa a II-a, pe 6 septembrie, CS Oşorhei va primi replica echipei Arieşul Turda, iar CSC Sânmartin va evolua în deplasare, la Dej, cu Unirea. CS Oşorhei va evolua apoi şi-n etapa a III-a tot în deplasare, cu CS Iernut, în timp ce în runda de pe 13 septembrie, CSC Sânmartin va primi replica echipei Gloria Progresul Bistriţa.

Noua ediţie a campionatului Ligii a III-a la fotbal va cuprinde cinci serii, trei dintre ele formate din câte 14 echipe (seriile II, III şi V) şi două din 13 echipe (seriile I şi IV). Ediţia 2014-2015 a eşalonului al III-lea va consta într-un sezon regulat de 26 de etape, urmând a se juca într-un sistem în care fiecare echipă joacă, cu toţi ceilalţi adversari, o dată pe teren propriu, o dată în deplasare (13 etape tur - 13 etape retur).

Meciurile se vor juca sâmbăta, însă cluburile care doresc să îşi modifice ziua de disputare a meciurilor pentru vineri o vor putea face printr-o cerere adresată Federaţiei Române de Fotbal.


Programul complet al primei etape din Seriei a V-a a Ligii a III-a:

CS Iernut - FC Zalău

Arieşul 1907 Turda - FCM Baia Mare

Unirea Jucu - CS Oşorhei

Industria Galda - Metalurgistul Cugir

CSM Sighet - Sănătatea Cluj

CSC Sânmartin - Avântul Reghin

Gloria Progresul Bistriţa - Unirea Dej


Pe de altă parte, până la startul oficial al noului sezon, echipa CS Oşorhei a disputat în week-end un nou joc amical, cu CS Ineu, echipă pe care a învins-o clar cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Trip, Ember, D. Costea şi Cr. Andor din penalty.

În acest joc, antrenorul Rudy Kovacs a început partida cu: Hava - Turcan, Pintea, Lavrincsik, Cr. Andor - Moise, Magda, Ember, S. Ban - Trip, Hosu. Au mai fost introduşi însă şi: Deac - Teşan, Junc, Mălaiu, Raymond, R. Giura, Chinonso şi Darius Costea.

CSC Sânmartin, în schimb, şi-a încheiat seria partidelor amicale, urmând să susţină de acum înainte doar partide oficiale. Astfel, joi, 21 august, de la ora 18, urmând să dispute Supercupa judeţului Bihor, pe Stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea, în compania formaţiei FC Hidişel, iar miercuri, 27 august, meciul din turul IV al Cupei României.