Echipa bihoreană de fotbal din Liga a III-a CSC Sânmartin şi-a început sâmbătă seria jocurilor amicale din această iarnă. Elevii antrenorului Florin Farcaş au primit replica formaţiei de Liga a II-a Şoimii Pâncota, o echipă colegă de serie cu FC Bihor şi chiar aflată în luptă directă cu formaţia fanion a judeţului Bihor pentru supravieţuirea în eşalon.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea arădenilor, care au fost conduşi însă la pauză cu 2-1.

De altfel, oaspeţii au deschis scorul prin Şt. Pantea, însă în minutul 30 Grosu a restabilit egalitatea, iar în minutul 38 tot el a înscris pentru 2-1 în favoarea CSC Sânmartin.

După pauză însă, antrenorii celor două echipe au schimbat garniturile, modificându-se şi jocul. Astfel, fără să mai aibă un atacant veritabil în teren, Sânmartinul a cedat teren, iar oaspeţii au reuşit să puncteze de două ori şi să întoarcă rezultatul. Mai întâi Mario Enciu a egalat în minutul 60, iar pe final, când partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate, în minutul 87 Cornea a faultat în careu, iar Fl. Cuedan a transformat lovitura de la 11 metri şi a stabilit scorul final, 3-2 pentru Ţoimii.

Pentru CSC Sânmartin, antrenorul Florin Fărcaş a trimis în teren pe: Verdeş - G. Mangra, Cervinschi, Mintaş, Arsene - Ov. Ghilea - Copil, Grosu, Cr. Jurca, Olariu - Gh. Popescu. Din minutul 46 însă: Sg. Ghilea - G. Bogdan, Matei, Chira, Arsene - Cura, Novak - Cornea, L. Jurca, I. Pantea - S. Zadori.

Echipa de start a celor de la Şoimii ia cuprins pe: Paşcalău - Viţu, Lung, Suciu, Şt. Pantea - Issa, Bulzan, D. Mitu, Huţanu - Burian, Sălăjan. După pauză au jucat Irimia - Maghici, Lengyel, Traore, G. Siminic - Dubeştean, Gâlcă, Fl. Cuedan, D. Gavrilescu - M. Enciu, A. Mihai. Antrenor: Dan Cuedan.

Pentru CSC Sânmartin următorul joc amical este programat în deplasare, pe data de 31 ianuarie, cu cei de la CS Ineu.

Pe de altă parte, aflată în cantonament la Băile Felix, echipa moldavă de primă ligă FC Botoşani a susţinut un joc amical în compania liderului din Liga a IV-a, Luceafărul Oradea, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. La pauză a fost 2-0, iar golurile au fost marcate de Vaşvari, Sfichi şi Martinus.