Echipa bihoreană de fotbal CSC Sânmartin, proaspăt promovată în Liga a III-a, s-a calificat în turul al III-lea al Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, după ce s-a impus miercuri, pe teren propriu, la Baza Sportivă Luceafărul Felix, cu scorul de 3-0, în fața formației CS Oșorhei.

Meciul a fost echilibrat în prima repriză, însă în partea a doua, echipa gazdă, antrenată de Florin Farcaș, a reușit să se desprindă, profitând și de faptul că oaspeții au acuzat oboseala cantonamentului, dar și de superioritatea numerică, pentru că de la echipă din Oșorhei a fost eliminat Hering, în minutul 64.

Primul gol a fost marcat de atacantul Gheorghe Popescu, cel care a înscris cu o lovitură de cap în minutul 65.

În minutul 78, gazdele s-au desprins la două goluri pe tabelă, după ce Cristian Jurca a înscris, cu un șut la colțul scurt din 6 metri.

În fine, cel care a stabilit scorul final a fost S. Zadori, jucător transferat în această vară de la Gyula, care a marcat în minutul 87, după ce a trimis lobat din unghi, mingea lovind mai întâi bara și apoi intrând în poartă.

Astfel, CSC Sânmartin a obținut accesul pentru  turul III al Cupei României, acolo unde va juca pe data de 13 august.

Pentru CSC Sânmartin au jucat: Sg. Ghilea - Cr. Morar, Mintaș, Chira, Arsene - Cura, Novak (69 S. Zadori) - Ad. Olariu (46 Pantea) , Gh. Popescu, Cr. Jurca (80 C. Cornea) - Ov. Ghilea (46 Lobonț). Antrenor: Florin Farcaș

CS Oșorhei: Hava - Turcan, Pintea (81 S. Ban), Ș. Pop, Hering - Magda, Ember - Trip, Moise (67 R. Giura), Cr. Andor - Ov. Popa. Antrenor: Rudy Kovacs

Au arbitrat: Cristian Brașovean - Dragoș Popa, George Suciu (toți din Cluj-Napoca).


În alte jocuri de miercuri, din turul II, UTA Bătrâna Doamnă a învins Național Sebiș, cu scorul de 3-2, FCM Baia Mare s-a impus pe terenul celor de la Someș Oar, cu 6-1, Mama Mia Becicherecu Mic a câștigat cu 2-1 în deplasare, pe terenul echipei ASU Poli Timișoara. FC Caransebeș s-a impus tot cu 2-1 pe terenul celor de la Vulturii Lugoj, iar FC Hunedoara a câștigat cu 3-1, după prelungiri, jocul din deplasare, din compania unei alte formații hunedorene, Retezatul.