După ce a terminat pe primul loc în acest sezon în Liga a IV-a, echipa de fotbal CSC Sânmartin, campioana judeţului Bihor, va disputa sâmbătă, la Câmpia Turzii, meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Formaţia bihoreană, antrenată de Florin Fărcaş, se va duela cu Sportul Şimleu Silvaniei, campioana judeţului Sălaj.

CSC Sânmartin, care a câştigat şi faza judeţeană a Cupei României, se află pe val şi porneşte favorită în meciul care o poate duce în eşalonul superior.

De partea cealaltă, şi formaţia din Şimleul Silvaniei a câştigat detaşat seria judeţului Sălaj din Liga a IV-a, acumulând 75 de puncte, cu 9 puncte mai mult faţă de formaţia de pe locul II, şi, de asemenea, şi-a adjudecat şi cupa.

Reamintim că CSC Sânmartin a câştigat seria judeţului Bihor din Liga a IV-a, cu 80 de puncte în 30 de etape. Elevii antrenorului Florin Fărcaş au obţinut 26 de victorii şi 2 rezultate de egalitate, pierzând doar două meciuri.

Partida de pe teren neutru, de la Câmpia Turzii, dintre CSC Sânmartin şi Sportul Şimleul Silvaniei, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18. În caz de egalitate, după cele 90 de minute de joc, vor urma două reprize a câte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea se menţine, atunci departajarea va fi dată de loviturile de la 11 metri.

În alte jocuri din partea de vest a ţării, programate sâmbătă, de la ora 18, în barajul pentru promovarea în Liga a III-a la fotbal, la Zalău, Someşul Oar va întâlni CSM Sighetu Marmaţiei, la Alba Iulia, Plaiul Iacobeni - CS Iernut, iar la Lugoj, UTA Bătrâna Doamnă - Retezatul Haţeg.