Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din faza a II-a naţională a Cupei României Timişoreana, ediţia 2014-2015. Astfel, cele două echipe bihorene din această fază, CSC Sânmartin şi CS Oşorhei, şi-au aflat adversarul.

Cum criteriul după care se ghidează Federaţia în privinţa stabilirii programului în această fază este cel geografic, cum era de aşteptat, s-a decis ca cele două formaţii să se întâlnească între ele, în meci direct, care este programat pentru miercuri, 30 iulie.

Întrucât sistemul de desfăşurare al fazei prevede un singur meci, pe terenul echipei mai slab cotate, acesta va avea loc pe terenul celor de la CSC Sânmartin, la Baza Sportivă Luceafărul.

CSC Sânmartin este echipa care a câştigat faza judeţului Bihor a Cupei României şi apoi în primul tur a învins Sănătatea Cluj, pe teren propriu, cu scorul de 5-2.

De partea cealaltă, CS Oşorhei este o echipă care anul trecut a evoluat în faza play-off a Ligii a III-a şi, drept urmare, a fost calificată pentru turul II al Cupei României, urmând să intre în competiţie cu acest joc.

Meciul CSC Sânmartin - CS Oşorhei va debuta, miercuri, 30 iulie, de la ora 17.30, iar în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se va trece la prelungiri. Dacă şi după 120 de minute va fi egalitate, departajarea va fi dată de loviturile de la 11 metri.

În alte partide din faza a II-a naţională a Cupei României la fotbal, în care sunt implicate echipe din zona de vest a ţării sau din Ardeal, UTA Bătrâna doamnă va întâlni Naţional Sebiş, Sportul Şimleul Silvaniei - Unirea Jucu, Someşul Oar - FC Municipal Baia Mare, ASU Poli Timişoara - Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, Vulturii Lugoj - FC Caransebeş şi Gloria II Bistriţa - Arieşul Turda.