Echipa bihoreană de fotbal CSC Sânmartin, deţinătoarea trofeului judeţean Bihor al Cupei Românei, şi-a aflat adversarul din primul tur al fazei naţionale din competiţia KO a fotbalului românesc, ediţia 2014-2015.

În urma stabilirii făcute vineri de Federaţia Română de Fotbal, formaţia antrenată de Florin Fărcaş va întâlni echipa de liga a III-a Sănătatea Cluj.

Meciul este programat miercuri, 16 iulie, de la ora 17:30, şi se va desfăşura pe terenul echipei mai slab cotate, CSC Sânmartin, care îl va organiza la Baza Sportivă Luceafărul.

Echipa bihoreană a cucerit în această vară atât cupa, cât şi campionatul în judeţul Bihor şi a promovat în Liga a III-a, în timp ce clujenii de la Sănătatea, situaţi în partea a doua a clasamentului Ligii a III-a în sezonul precedent, sunt obişnuiţi cu cupa, având mai multe calificări în faza şaisprezecimilor, acolo unde au întâlnit şi echipa Dinamo.

În alte partide de miercuri din faza I a Cupei României Timişoreana, ediţia 2014-2015, UTA "Bătrâna doamnă" va întâlni Muncitorul Reşiţa, Sportul Ţimleul Silvaniei - FC Zalău, Someşul Apahida - Unirea Jucu şi Inter Ciugud - Arieşul Turda.