Deputatul UDMR Bihor Cseke Attila i-a transmis o întrebare ministrului transporturilor, Dan Marian Costescu, chestionându-l pe tema tronsonului 3C al Autostrăzii Transilvania, dintre Suplacu de Barcău şi Borş.

Întrebarea lui Cseke a pornit de la faptul că pe 22 februarie, într-o dezbatere în Camera Deputaţilor despre stadiul de execuţie a Autostrăzii Transilvania, Costescu a spus că la începutul lunii aprilie vor reîncepe lucrările, precizând că s-a găsit o soluţie inclusiv pentru blocajul de pe tronsonul 3C al Autostrăzii, între Suplacu de Barcău şi Borş.

"Deşi suntem deja în luna mai, lucrările pe tronsonul Suplacu de Barcău – Borş a Autostrăzii Transilvania tot nu au început, nici în luna martie, nici în luna aprilie şi nici până în prezent", a constatat deputatul Cseke Attila.

Astfel, el l-a chestionat pe ministru pe această temă. "Când va fi respectată promisiunea dumneavoastră ca lucrările la tronsonul 3C Suplacu de Barcău - Borş al Autostrăzii Transilvania să înceapă? Cine este vinovat de nerespectarea termenelor asumate de ministrul transporturilor în cadrul dezbaterilor din Parlamentul României?", a întrebat Cseke. Deputatul a precizat că aşteaptă un răspuns în scris de la Costescu.

Citeşte pe această temă şi articolul:

Filmare cu drona. Vezi cum arată Autostrada Transilvania în Bihor! (VIDEO)