Poloiştii de la CSM Digi Oradea au pierdut la o diferenţă de patru goluri primul joc cu Steaua, din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii Naţionale, ediţia 2014-2015.

Partida, care s-a desfăşurat joi seară în bazinul Steaua, a fost câştigată de bucureşteni cu scorul de 11-7, după ce la un moment dat steliştii au condus cu 10-4 sau 11-5.

În timp ce orădenii nu au găsit cele mai bune soluţii, Steaua a avut un început excelent şi, după primele două sferturi, conducea cu 8-3. Cu Petar Filipovic într-o formă foarte bună şi autor a patru reuşite, gazdele au condus chiar şi la 6 goluri, imediat după pauză (9-3).

Replica bihorenilor a venit prea târziu. Chiar dacă s-au apărat perfect în ultimul sfert şi au reuşit să pună probleme reale în atac, poloiştii de la CSM Digi au fost învinşi cu 11-7.

Deţinătorii ultimelor opt titluri îşi pot lua revanşa însă vineri, de la ora 17, într-un meci care va putea fi urmărit la Digi Sport 3.

Pentru a reveni pe primul loc în clasament, poloiştii de la CSM Digi au acum nevoie de un succes la cel puţin două goluri diferenţă.

"Sincer, nu mă aşteptam să fie o victorie atât de categorică. Vreau să felicit întreaga echipă de la numărul 1 la numărul 14 pentru că astăzi au făcut un joc extraordinar", a declarat, imediat după joc, antrenorul Stelei, Ionuţ Angelescu.

"Eu sper să ne recuperăm, să ne revenim. Titlul naţional se decide în finală, în play-off. Acum însă să ne demonstrăm în primul rând nouă că suntem capabili să câştigăm titlul", a declarat, la rândul său, tehnicianul orădean Dorin Costrăş.


Steaua – CSM Digi Oradea 11-7 (4-2, 4-1, 3-2, 0-2)

Marcatori Steaua: Filipovic 4 goluri, D. Robu 2, M. Gheorge 2, Nastran 1, Ghiban 1 şi Radnic 1 gol (din 5 metri).

Marcatori CSM Digi: T. Negrean 3 goluri (1 din 5 metri), Korolja 2, R. Szabo 1 şi R. Georgescu 1 gol.