În acest sfârşit de săptămână au loc primele jocuri din meciurile pentru stabilirea poziţiilor finale ale clasamentului Superligii Naţionale de polo.

În cele mai importante confruntări, aferente finalei Campionatului  Naţional, se întâlnesc CSM Digi Oradea, campioana ultimelor 6 ediţii, şi Dinamo Bucureşti.

Întrucât echipa orădeană a încheiat sezonul regulat pe primul loc, primele două dispute ale finalei au loc în Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea. Jocul cu numărul 1 este programat vineri, de la ora 18, iar cel de-al doilea sâmbătă, de la ora 13.

Sistemul de disputare al finalei este "cel mai bun din şapte partide".

CSM Digi Oradea luptă, astfel, pentru câştigarea celui de-al şaptelea titlu consecutiv şi este neînvinsă în acest sezon, fiind favorită în faţa alb-roşilor, care nu au reuşit decât un rezultat de egalitate cu orădenii în cele patru confruntări din această ediţie de campionat.

Meciurile cu numerele 3 şi 4 vor avea loc la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii viitoare, iar în cazul în care va mai fi nevoie, meciul 5 se va juca la Oradea pe 22 mai. Revanşa este programată pentru 25 sau 26 mai, la Bucureşti, iar dacă scorul general va fi egal, 3-3, ultima partidă va avea loc tot la Oradea, pe 29 mai.

În meciurile pentru locurile 3-4, Steaua întâlneşte AMEFA Arad, finala mică disputându-se tot după sistemul cel mai bun din şapte partide.

În confruntările pentru locul 5 se vor întâlni însă, Sportul Studenţesc şi Crişul Oradea, iar pentru locul 7, adversare sunt Rapid şi Poli Cluj. Aceste partide se dispută după sistemul cel mai bun din cinci jocuri.


Programul meciurilor din play-off-ul Superligii Naţionale de polo, din acest sfârşit de săptămână

Finala pentru locurile 1-2

Vineri, ora 18.00

Bazinul "Ioan Alexandrescu": CSM Digi Oradea - Dinamo Bucureşti

Sâmbătă, ora 13.00

Bazinul "Ioan Alexandrescu": CSM Digi Oradea - Dinamo Bucureşti

Finala pentru locurile 3-4

Sâmbătă, ora 11.00

Bazinul Steaua: Steaua Bucureşti - AMEFA Arad

Duminică, ora 10.00:

Bazinul Steaua: Steaua Bucureşti - AMEFA Arad

Meciurile pentru locurile 5-6

Sâmbătă, ora 18.30:

Bazinul Floreasca: Sportul Studenţesc Bucureşti  - Crişul Oradea

Duminică, ora 11.00:

Bazinul Floreasca:  Sportul Studenţesc - Crişul Oradea

Meciurile pentru locurile 7-8

Sâmbătă, ora 17.00

Bazinul Floreasca: Rapid Bucureşti - Politehnica Cluj

Duminică, ora 9.30

Bazinul Floreasca: Rapid Bucureşti - Politehnica Cluj