Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea a fost, sâmbătă seară, martorul celui mai bun meci pe care poloiştii de la CSM Digi Oradea l-au reuşit în ultimii ani.

Deşi au pornit cu handicapul a patru goluri după prima manşă, iar la sfârşitul sfertului trei italienii încă mai păstrau un avans de un gol, până la urmă, pe ultima sută de metri, orădenii şi-au văzut încununat efortul şi au învins cu un 10-5 ce reflectă plusul de valoare pe care l-au manifestat în acest meci.

Cu Monostori în vervă deosebită, autor a 4 din cele 10 goluri, şi cu portarul Barat imbatabil în multe momente ale meciului, CSM Digi Oradea a reuşit să egaleze performanţa de anul trecut, când a trecut de optimile LEN Trophy, calificându-se în sferturile de finală.

Victoria echipei din Oradea vine să încununeze un sezon plin de succese pentru poloiştii pregătiţi de Cornel Gordan atât la nivel de echipă de club, cât şi la echipa naţională.


CSM Digi Oradea - Rari Nantes Florentia: 10-5 (3-1, 1-0, 2-2, 4-2)

CSM Digi: Barat, Samuilă (1), Baidoc, Diaconu (1), Chioveanu (1), Popoviciu, Tarnoveţchi, Kincses (1), Creţu A. (1), Monostori (4), Kadar (1), Negrean, Creţu D. Antrenor: Cornel Gordan

Rari Nantes Florentia: Minetti Luca, Radu Cosmin (1) Ninfa Giacomo, Pagani Frederico (3), Razzi Andrea, Cocchi Edoardo, Di Fulvio Andrea, Mandolini Jacopo, Mugelli Luca, Di Fulvio Francesco, Sottani Leonardo (1), Gobbi Luigi, Bini Giacomo. Antrenor: Dusan Popovic