Doar jumătate din timpul efectiv de joc Steaua a ţinut piept orădenilor, pentru care acest meci poate fi considerat un antrenament oficial. Gazdele au abordat lejer disputa cu bucureştenii şi au condus cu 3-0 prin reuşitele lui Negrean, de două ori, şi Chioveanu.

Replica bucureştenilor a venit în sfertul al doilea care, pe fondul relaxării gazdelor, au reuşit chiar să egaleze cu un minut înainte de pauză, scor 4-4. A fost practic momentul în care elevii lui Cornel Gordan au turat motoarele, s-au apărat exact, reuşind să blocheze toate aruncările adversarilor.

Ultimele două sferturi au însemnat şi 9 goluri marcate consecutiv pentru gazde, fără a mai primi nici unul, dovadă că echipa orădeană a considerat că a fost de ajuns jumătate din timpul de joc în care au lăsat garda jos.

Principalii marcatori pentru CSM Oradea au fost: Negrean 4, Chioveanu 3, Monostori 1, Tarnovetch 1, Kadar 1, Creţu 1, Kincses 1, Popoviciu 1, în timp ce pentru Steaua au punctat Stanca 1, Ghiban 1, Matei 1 şi Oanţă 1.

Deşi iniţial meciul doi a fost programat pentru duminică, de la ora 19.00, el va avea loc la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" cu începere de la ora 11.00.

Cealaltă partidă care s-a disputat sâmbătă la Oradea, întâlnirea dintre Crişul şi Dinamo Bucureşti, s-a încheiat cu victoria dinamoviştilor cu scorul de 17-5. Meciul al doilea se dispută duminică, la ora 11.30, în Bazinul acoperit Crişul.