CSM Digi Oradea va evolua în faţa propriilor suporteri în tentativa de a se califica în optimile Cupei LEN. O misiune grea, dar nu imposibil de realizat, cel puţin două dintre adversarele orădenilor având şanse reale de a îndeplini acest obiectiv.

CSM Digi va juca vineri în compania grecilor de la PAOK Tessaloniki, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", de la ora 18. În cealaltă partidă, de la ora 19.30, se vor înfrunta Brixia Leonessa şi Dinamo Moscova.

Turneul Grupei F, din cadrul turului secund preliminar al Cupei LEN, va continua sâmbătă, de la ora 18, şi duminică de la ora 11.

Accesul publicului la meciurile disputate la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" se va face pe baza biletelor de intrare, care costă 10 lei pentru fiecare zi, în timp ce membrii cotizanţi ai Clubului Sportiv Municipal beneficiază de intrare gratuită în cele trei zile ale turneului.

Arbitrii turneului sunt Hans Klopper (Olanda), Mladen Rak (Croaţia), Mihajlo Ciric (Serbia) şi Emanuel Taylan (Turcia), iar delegat LEN a fost desemnat Manfred Vater (Germania).