Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" găzduieşte în acest sfârşit de săptămână două confruntări din cadrul semifinalelor campionatului Superligii Naţionale la polo.

În cea mai importantă dispută, sâmbătă, de la ora 14.30, campioana en-titre a ţării, formaţia orădeană CSM Digi întâlneşte Dinamo, în partida cu numărul 2 dintre cele două combatante, care contează pentru semifinalele fazei play-off.

În primul joc, desfăşurat săptămâna trecută la Bucureşti, orădenii s-au impus la o diferenţă de cinci goluri, cu scorul de 10-5. Sistemul de desfăşurare a semifinalei este "cel mai bun din trei partide", astfel că dacă după jocul de sâmbătă raportul întâlnirilor directe devine egal, meciul decisiv va avea loc duminică, de la ora 11.30, tot la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

În cealaltă semifinală de la Oradea, dar pentru turneul play-out, pentru locurile 5-8, se întâlnesc sâmbătă, de la ora 13, Crişul Lancetti Oradea şi Poli Cluj. Ţi în această dispută conduc orădenii cu 1-0, după primul joc, meci care s-a desfăşurat în urmă cu o săptămână la Cluj, unde s-au impus la o diferenţă de două goluri.

Cum şi această confruntare are loc după acelaşi sistem, în caz de egalitate după jocul de sâmbătă, meciul decisiv va avea loc duminică, de la ora 10, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

Cum atât CSM Digi cât şi Crişul Lancetti pornesc favorite în cele două confruntări, având şanse mari să se califice în finale încă după jocurile de sâmbătă.

În celelalte semifinale, pentru locurile 1-4, Steaua se confruntă cu Sportul Studenţesc, cu "roş-albaştrii" având 1-0 după prima dispută, iar pentru locurile 5-8, la Arad, AMEFA din localitate se confruntă cu Rapid.