Încet, dar sigur, baschetbaliştii orădeni adună puncte importante în meciuri disputate în compania unor echipe considerate cu şanse reale la play-off.

Sâmbătă, CSM Oradea a învins, scor 77-74, pe BC Argeş Piteşti într-un meci contând pentru etapa a 4-a, la scurgerea celor 40 de minute oficiale de joc scorul fiind egal, 64-64. Sasha Topcov a fost cel care a trimis meciul în prelungiri cu o reuşită în ultimele minute, pivotul CSM-ului fiind şi de data aceasta liderul echipei orădene.

CSM Oradea a înscris primul coş al reprizei de prelungiri prin Mandic, după care Nemanja Maric şi Tyrone Mitchell şi-au adus şi ei contribuţia cu câte 2 puncte. Finalul din partida cu Steaua s-a consumat şi la Piteşti, acolo unde gazdele au forţat aruncări de 3 puncte, nereuşite însă, în timp ce orădenii au transformat cu precizie şase aruncări libere.

Cei mai eficace jucători pentru CSM Oradea s-au dovedit a fi Topcov, 18 puncte, secondat cu brio de Nemanja Maric, 15 puncte, şi Andelko Mandic, 13 puncte, Schachtner, 11 puncte, şi Michell, 10 puncte.

De partea cealaltă, cei mai eficace jucători au fost Chad Eichelberger, 24 puncte, Darko Vujacic, 21 puncte, şi Thomas Shewmake cu 9 puncte.

CSM Oradea este neînvinsă în actuala ediţie de campionat. Orădenii mai au însă un joc de disputat, partida din deplasare de la Iaşi fiind amânată pentru 6 decembrie.