Momente grele în echipa orădeană de baschet. După ce a suferit o gravă accidentare în meciul de vineri, cu Asesoft Ploieşti, pivotul Bogdan Ţîbîrnă va rămâne departe de teren cel puţin jumătate de an.

Potrivit unui comunicat de presă al CSM Oradea, remis luni, Ţîbîrnă a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior, o ruptură de menisc şi o leziune a ligamentului colateral, astfel că va trebui operat. "Cea mai optimistă dată pentru revenirea pe parchet a lui Ţibîrnă este preconizată pentru începutul lunii aprilie. Acest lucru depinde însă şi de modul în care corpul lui Bogdan va răspunde la programul de recuperare pe care jucătorul îl va urma după operaţie", precizează clubul.

În aceste condiţii, echipa rămâne cu un singur pivot, Mladen Pantic, nici acesta într-o formă perfectă, dat fiind că a sosit de mai puţin de o lună la echipă. Drept urmare, tehnicianul Cristian Achim va trebui să improvizeze şi să folosească un alt jucător pe această poziţie. Ceea ce, mai mult ca sigur, va avea efecte nedorite în jocul echipei.

CSM Oradea mai are un accidentat, pe Adrian Guţoaia, jucător pe poziţia 3, care încă cel puţin două săptămâni va sta pe bancă.

Baschetbaliştii orădeni au următorul joc oficial duminică, în deplasare, cu echipa U BT Cluj Napoca.