Fără nici o victorie în cele şase partide disputate, echipa de handbal CSM Oradea speră să dea lovitura sâmbătă când va întâlni, pe teren propriu, pe HC Minaur Baia Mare.

Momentul este cum nu se poate mai favorabil, căci o decizie a Comitetului Director din cadrul Federaţiei Române de Handbal ar putea face ca echipa oaspete să nu poată trece pe foaia de arbitraj ultimele 12 achiziţii făcute în vară.

Şi totul din cauza nerezolvării litigiilor financiare cu sportivii proprii. Dacă până vineri nu se dovedeşte stingerea conflictului cu jucătorii, HC Minaur Baia Mare va fi obligată să vină la Oradea cu o echipă alcătuită în cea mai mare parte din juniori.

Antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor, a ţinut să urmărească la faţa locului meciul disputat duminică dintre HC Minaur Baia Mare şi Steaua, scor 27-27 (17-13).

"Un meci bun, între două echipe aflate în reconstrucţie. M-a impresionat la HC Minaur Baia Mare organizarea jocului şi o disciplină tactic deosebită. Se apără bine, joacă rapid cu extremele, dar sunt convins că avem şansele noastre să câştigăm", a declarat Sebastian Tudor.

Până la ora jocului, tehnicianul orădean a programat pentru echipă două vizionări a meciului dintre HC Minaur Baia Mare şi Steaua pentru a descifra, împreună, slăbiciunile şi punctele forte ale viitorilor adversari.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri alcătuită din Bejinariu şi Cârligeanu.