CSM Oradea a anunţat miercuri pe site-ul oficial că echipa de baschet masculin a oraşului are un nou antrenor secund. Este vorba de sârbul Milan Mitrovic, în vârstă de 33 de ani. Tehnicianul are o experienţă de 12 ani în antrenorat dintre care ultimii trei i-a petrecut la o echipă de prima ligă din Serbia, BC Radnicki Belgrad.

Milan Mitrovic, care şi-a început cariera în 2002, a absolvit Academia de Baschet Belgrad şi este licenţiat ca antrenor la cel mai înalt nivel în Serbia. Totodată, are o licenţă eliberată de FIBA pentru funcţia de antrenor principal la orice nivel.

Mitrovic îl înlocuieşte pe banca tehnică pe orădeanul Călin Pop, care urmează să coordoneze activitatea academiei de baschet a CSM. Concret, acesta îi va monitoriza pe ceilalţi antrenori şi ca prelua una dintre grupele de copii.

Pe de altă parte, CSM Oradea a anunţat că echipa seniori a clubului se va reuni pe 6 august pentru a începe pregătirea pentru noul sezon competiţional. În aceeaşi lună, baschetbaliştii vor participa la un stagiu de pregătire în Debreţin. Înaintea meciurilor din Liga Naţională, CSM Oradea va participa la o nouă ediţie a Memorialului "Antonio Alexe" (5-7 septembrie) şi la un turneu de pregătire în Ungaria (12-14 septembrie).

Deocamdată, însă, lotul echipei nu a fost definitivat, conducerea clubului continuând negocierile pentru aducerea unui coordonator de joc şi a unui pivot.