CSM Oradea nu va mai juca sâmbătă cu BC Mureş în deplasare. Managementul clubului va cere Federaţiei Române Baschet reprogramarea partidei deoarece majoritatea jucătorilor orădeni au rămas internaţi joi seară la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal cu toxiinfecţie alimentară.

Potrivit managerului Şerban Sere, o bună parte din echipă, inclusiv antrenorul Cristian Achim, a acuzat simptome de toxiinfecţie alimentară după întoarcerea din Turcia, unde CSM Oradea a învins, marţi seară, echipa Royal Hali Gaziantep. "Deocamdată se pare că afecţiunea a fost provocată de un sortiment de peşte pe care jucătorii l-au mâncat în Turcia. Nu ştim sigur", a declarat joi seară pentru BIHOREANUL Şerban Sere.

Nu mai puţin de 9 jucători din lotul orădean şi tehnicianul Achim au fost trataţi joi după amiaza la Spitalul Municipal, având simptome de greaţă şi fiind dezhidrataţi.

"Meciul de sâmbătă va fi reprogramat. Opt dintre cei nouă jucători ai noştri care au ajuns la spital şi antrenorul Cristian Achim au rămas internaţi. Jucătorii au primit tratament cu perfuzii şi unii dintre ei se simt mai bine. Cel mai rău se simte încă Vujadin Subotic", a mai spus Şerban Sere.

CSM Oradea a obţinut, marţi seară, în Turcia prima victorie în EuroChallenge, învingând echipa Royal Gaziantep cu scorul de 74-69.

Citeşte pe această temă şi: Baschetbaliştii de la CSM au ajuns la spital, în frunte cu antrenorul Cristi Achim!