Handbaliştii de la CSM Oradea debutează în acest sfârşit de săptămână în play-off-ul de promovare al campionatului Divizei A.

În runda inaugurală, elevii antrenorului Cosmin Liberţ primesc vizita celor de la CS Medgidia. Partida este programată sâmbătă cu începere de la 18, la Arena Antonio Alexe.

Echipa din Medgidia a încheiat pe locul 2 sezonul regulat în Seria A a ligii secunde, în timp ce orădenii s-au clasat pe locul al treilea în Seria B, în urma celor de la CS Odorhei şi CSM Reşiţa, Dacă trupa bihoreană a înregistrat în prima fază a competiţiei 10 victorii și 4 înfrângeri, cei de la Medgidia au avut un bilanţ de 8 victorii, 2 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri în Seria A, în care au fost devansaţi de CSM Alexandria.

În faza a doua a campionatului, cele şapte participante din play-off vor intra fără punctajul deja acumulat.

Înaintea primului joc oficial din acest an, CSM Oradea a disputat jocuri test cu U Cluj şi CSM Făgăraş, destul de edificatoare pentru staff-ul tehnic în perspectiva acestui play-off complicat, cu 12 partide interesante şi dificile.

În celelalte partide ale primei etepe din play-off-ul Diviziei A la handbal, vor mai evolua CSM Reșița cu CSO Teutonii Ghimbav şi CSM Făgăraș cu CSM Alexandria. Echipa CSM Odorheiu Secuiesc va avea liber, pentru că CSU Galați s-a retras din competiție.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!