Victoria obţinută de CSM Oradea în confruntarea cu CSM Bucureşti, scor 91-82, după două reprize de prelungiri, i-a mobilizat pe baschetbaliştii orădeni înaintea confruntării cu Steaua Bucureşti.

Miercuri, de la ora 18, CSM Oradea va întâlni cea mai bine cotată echipă din campionatul Diviziei A, Steaua Bucureşti, antrenorul gazdelor, Cristi Achim, fiind convis că "orădenii prezenţi în sală vor pleca mulţumiţi, dacă nu de rezultat, cel puţin de modul în care jucătorii îşi vor apăra şansele".

Steaua vine după două victorii în campionat, în timp ce echipa orădeană a avut sâmbătă etapă liberă, meciul cu Poli Iaşi fiind amânat pentru 6 decembrie.

"Nu ştiu dacă este un avantaj pentru noi că Steaua a avut meci sâmbătă, echipa bucureşteană având la ora actuală un lot valoric valoros. Depinde foarte mult de forma în care se află jucătorii la ora meciului, iar un rezultat favorabil nouă ar putea constitui surpriza campionatului. Noi, cu excepţia echipei din Târgu Mureş, am învins în ultimul timp toate celelalte echipe mai bine cotate valoric", a opinat Cristi Achim.