Din 26 august, fanii echipei de baschet CSM Oradea îşi vor putea achiziţiona abonamentele de sezon pentru meciurile de acasă ale formaţiei favorite.

Acestea vor fi puse în vânzare la preţul unic de 220 de lei, indiferent de locul ales. Copiii cu vârste de până la 14 ani, care în mod normal au acces gratuit în sală, însă fără loc rezervat, pot să-şi asigure locul optând pentru un abonament în valoare de 50 de lei.

Cu tichetul de abonament, orădenii vor avea acces partidele disputate de CSM Oradea în toate cele trei competiţii în care va fi angrenată: Liga Naţională, Cupa României şi FIBA EuroChallenge.

Fanii pot să-şi facă abonamentele în perioada 26 august - 26 septembrie, la sediul clubului CSM Oradea, strada Primăriei, nr. 3, de luni până joi între orele 10 şi 15, respectiv vineri între orele 9 şi 13.

Adulţii şi minorii cu vârste de peste 14 ani vor prezenta cartea de identitate sau paşaportul, în cazul cetăţenilor străini, iar copiii certificatul de naştere. Abonaţii din sezonul 2013-2014 vor avea prioritate la achiziţionarea cardurilor de abonament putând să-şi aleagă aceleaşi locul ca în anul precedent. Locurile acestea pot fi rezervate, însă, până pe 10 septembrie.

Abonaţii CSM vor primi ca bonus acces gratuit în parcarea Arenei Antonio Alexe, în limita locurilor disponibile, precum şi o şapcă personalizată, pe care o vor primi de la fan-shop-ul clubului.

Şi în sezonul 2014-2015, biletele la meciurile din Liga Naţională, inclusiv play-off, Cupa României şi EuroChallenge vor costa 10 lei.