Echipa orădeană de baschet masculin CSM s-a înscris din nou în FIBA EuroChallenge, unde va juca pentru a doua oară, după ce în acest an a devenit vicecampioana României.

Astfel, baschetbaliștii echipei orădene vor evolua pentru a doua oară în istoria formației CSM în cupele europene, prima participare, cea de anul trecut, care a fost tot FIBA EuroChallenge.

În primul sezon, echipa orădeană a avut o comportare apreciată de specialiști, obținând trei victorii în șase partide, fapt care ca site-ul oficial al FIBA EuroChallenge să o declare cea mai bună debutantă din competiție.

În sezonul trecut, orădenii de la CSM au întâlnit în cupele europene formațiile Krasnye Krylia Samara din Rusia, Royal Hali Gaziantep din Turcia și Atomeromu Paks din Ungaria.

Tragerea la sorți pentru stabilirea adversarilor din primul tur al cupele europene la baschet din acest sezon va avea loc pe data de 6 iulie, în Germania, la Munchen.

Pe de altă parte, conform site-ului oficial al clubului orădean, jucătorul Daniel Popescu, în vârstă de 26 de ani și având 1,83 metri înălțime, a semnat un nou contract cu CSM, el prelungindu-și înțelegerea de această pentru doi ani cu vicecampioana națională și finalista Cupei României. De altfel, este primul jucător în legătură cu care s-a anunţat, oficial, că rămâne la echipa orădeană.

În vederea pregătirii noului sezon competițional, jucătorii de la CSM Oradea vor reveni la antrenamente la începutul lunii august.