Conducerea Clubului Sportiv Municipal Oradea a decis ca, începând de miercuri, să sisteze întreaga activitate sportivă, "până la noi măsuri", după cum anunţă reprezentanţii clubului. 

Astfel, toate secţiile sportive, atât cele de performanţă, cât şi la nivel de iniţiere, şi-au stopat programul obişnuit.

"Măsura a fost dispusă de conducerea CSM Oradea în conformitate cu informările făcute de autorităţile române în legătură cu pandemia de coronavirus (COVID-19). Toţi sportivii, antrenorii şi personalul aferent al tuturor secţiilor sportive sunt consemnaţi la domiciliu, conform recomandărilor făcute de autorităţi", a transmis conducerea clubului bihorean.

Ca atare, şi activitatea echipei de baschet masculin a fost suspendată. În ultimele zile, elevii antrenorului Cristian Achim au efectuat câteva antrenamente de individualizare, însă de miercuri pregătirea lor a fost oprită de tot.

În aceste zile, la toate bazele sportive în care sportivii de la CSM Oradea îşi desfăşoară activitatea se va efectua o amplă acţiune de dezinfectare, iar cele două bazine, stadionul, terenurile de tenis, sala sporturilor şi anexele aferente vor rămâne închise până la noi dispoziţii.