Proces de pomină în Binş, unde o tânără de 23 de ani din Budureasa se judecă taman cu... amantul. Muieruşca pretinde că bărbatul a vrut s-o siluiască într-o noapte când se întorcea singură de la discotecă. Bihorel a aflat, însă, că femeia, măritată, a scornit povestea ca să scape basma curată în faţa soţului ei.

În noaptea cu pricina, cei doi amorezi şi-au dat întâlnire la discotecă, unde însă tânăra şi-a surprins amantul dansând cu o alta. Supărată, a făcut stânga-mprejur, iar bărbatul, ca s-o împace, s-a luat după ea. A şi prins-o pe o stradă unde, ghinion, cearta a fost surprinsă de câţiva cunoscuţi ai soţului ei. Speriată că o vor pârî, tânăra a început să strige după ajutor, pretinzând că amantul voia s-o agreseze.

A doua zi a şi cerut certificat medico-legal pentru nişte vânătăi apărute la încheieturile mâinilor şi s-a dus aţă la Parchet, acuzându-l pe infidelul amant de tentativă de viol.

Convinşi că fata le înfloreşte, procurorii au închis dosarul şi, mai mult pentru onoarea ei, i-au aplicat omului doar o amendă administrativă, explicând, tehnic, că "vânătăile de la mâini nu sunt caracteristice pentru probarea unui raport sexual prin constrângere". Povestea continuă, însă, în instanţă...