Până în 18 iunie inclusiv, compania aeriană LOT Polish Airlines oferă prețuri promoționale la biletele de avion spre cele mai importante destinații europene, via Varșovia. Puteți ajunge, direct de pe Aeroportul Oradea, la Varșovia, respectiv la Paris, Bruxelles, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf, Frankfurt, Geneva, Stuttgart sau Oslo cu o scurtă escală la Varșovia.

În multe dintre locurile enumerate mai sus se poate ajunge în mai puțin de șase ore: de pildă, călătoria spre Bruxelles durează 5 ore și 5 minute, cea spre Düsseldorf 5 ore și 20 de minute, iar cea spre Amsterdam 5 ore și 45 de minute.

Chiar dacă rezervările trebuie efectuate până în 18 iunie cel târziu, în campania promoțională sunt incluse zboruri ce pot fi efectuate până în 31 octombrie 2024. Astfel, se pot planifica deja city break-uri pentru vară sau toamnă, călătorii de afaceri și, de ce nu, concedii prelungite în destinațiile disponibile sau în împrejurimile acestora.

În prețurile care încep de la 99 EUR dus-întors sunt incluse un rucsac și bagajul de cabină. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți destinația preferată și să rezervați datele dorite pe https://www.lot.com/ro/en/explore/deals-and-offers.

Top 5 motive pentru a alege LOT Polish Airlines:

- Orarele de zbor sunt convenabile, fără ore în toiul nopții ori dimineața mult prea devreme. Un astfel de program vă permite să vă organizați ziua comod și cât mai puțin obositor, indiferent dacă obiectivul călătoriei este personal ori business.

- Flota LOT Polish Airlines vă oferă siguranță și maxim de confort la cel mai bun preț. Scaunele ergonomice, șezuturile moi, compartimentele generoase pentru bagaje, respectiv consumul scăzut de combustibil sunt doar câteva dintre aspectele prin care LOT Polish Airlines aduc experiențele de zbor la un alt nivel.

- Aveți legături la cele mai bune aeroporturi: conectate excelent la centrele orașelor și oferindu-vă o multitudine de servicii și facilități. Schiphol, Heathrow sau Kloten sunt doar câteva nume de aeroporturi ce dețin prestigioasele premii Skytrax, acordate exclusiv locațiilor care îndeplinesc standarde înalte de calitate.  Escalele devin o plăcere în astfel de condiții.

- La LOT Polish Airlines, nu există restricții cu privire la bagajele de mână. Indiferent de durata zborului, aveți dreptul la un bagaj de cabină cu o greutate de până la 8 kilograme. Într-o valiză cu dimensiunile de 55 cm x 40 cm x 23 cm încap nu doar strictul necesar, ci și suveniruri din călătorie. În plus, dacă aveți nevoie și de bagaj de cală, puteți lua trei valize cu greutate de până la 32 de kg fiecare. Nu există bagaje în exces.

- În cazul bagajului de cală, la cumpărarea unui bilet LOT Polish Airlines, bagajul dumneavoastră se va transfera automat pe celălalt zbor, fără a vă da bătăi de cap cu preluarea acestuia, reînregistrarea pentru următorul zbor și controale de securitate suplimentare.

- Mai mult, nu există cursă fără o mică gustare din partea LOT Polish Airlines. Chiar dacă zborul e scurt, un pahar cu apă, o cafea bună și un snack revigorează pasagerii și transformă momentele printre nori într-o experiență și mai plăcută.

Pentru a rămâne la curent cu promoțiile și noutățile din partea Aeroportului Oradea, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, respectiv pe www.aeroportoradea.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!