Ziua de 1 Iunie se apropie în ritm alert, iar ERA Park se pregăteşte să o întâmpine cum se cuvine. Centrul comercial organizează sâmbătă, 28 mai, concursul "Cu bicicleta prin natură", în cadrul căruia îşi doreşte orientarea copiilor spre mişcare în aer liber, oferind 5 super premii: 3 biciclete şi două trotinete!

Concursul se adresează copiilor cu vârsta de până la 14 ani, inclusiv, iar pentru a se înscrie, aceştia trebuie însoţiţi obligatoriu de un adult.

Participanţii vor trebui să deseneze un peisaj, imaginându-şi unde şi-ar dori să se plimbe cu bicicleta, fie că e vorba de un parc, o pădure, la malul mării, la munte, pe uliţele satului la bunici ori pe malul Crişului în Oradea de exemplu.

Competiţia se va desfăşura sub cupola centrului comercial, iar creioanele, cariocile şi planşele vor fi asigurate de organizatori. Micii artişti vor avea la dispoziţie două ore în care vor putea să se alăture concursului şi să îşi transpună visul pe hârtie. Vor fi ajutaţi, în drumul lor, de îndrăgita mascotă Sportacus, promotor al sportului, care le va acorda asistenţă la nevoie sau pur şi simplu îi va încuraja.

La predarea desenului, cu toţii vor primi un talon care trebuie completat de însoţitorul adult şi depus într-o urnă, iar premiile se vor oferi în aceeaşi zi, la ora 15.30, prin tragere la sorţi.

Câştigătorii locurilor 1, 2 şi 3 se vor alege cu câte o bicicletă, iar cele două menţiuni - cu câte o trotinetă. De reţinut, însă, că pentru a intra în posesia acestora, câştigătorii vor  primi vouchere valabile numai în Hypermarketul Carrefour ERA, la raionul de biciclete şi accesorii biciclete respectiv trotinete.

Mai multe detalii despre regulament şi despre evenimentele centrului comercial găsiţi accesând site-ul era-oradea.ro, dar şi pe pagina de Facebook Era Park Oradea.