Orădenii care nu ştiu unde să-şi ţină bicicletele în timpul iernii au acum o soluţie: în oraş s-a deschis primul "hotel" de biciclete!

Firma Freestyle Sport, care deţine în Oradea trei magazine specializate în comercializarea de articole sportive, a lansat un serviciu inedit, în premieră locală. Contra unei chirii lunare de 40 de lei, orice orădean îşi poate lăsa biţa într-un depozit al magazinului, un loc uscat, cu temperatură constantă, unde va fi la adăpost de hoţi şi de vandali. "Va beneficia, din partea noastră, şi de o husă de protecţie, pentru ca nici măcar praful să nu se pună pe ea", promit reprezentanţii magazinului.

Cei care îşi vor lăsa bicicletele la "hotel", pe lângă beneficiul de a avea mai mult spaţiu liber în locuinţe, vor primi un discount de 20% la manopera pentru o revizie completă, plus un voucher de 50 lei pentru achiziţia oricărui produs din magazinele Freestyle Sport.

Pentru ca oferta să fie şi mai atrăgătoare, cei care vor mai duce încă doi clienţi vor primi un voucher similar, în valoare de 200 lei. Aşadar, o afacere bună, mai ales pentru bicicliştii care locuiesc în apartamente de bloc...