Cum în noaptea dintre ani tarifele sunt mult mai mari decât de obicei, multe dintre vedetele autohtone au preferat aşadar să renunţe la propria distracţie şi să cânte la petreceri private ori publice organizate în ţară precum şi în străinătate.

Potrivit okmagazine.ro, moldovenii de la Carla's Dreams au câştigat în noaptea de Revelion nu mai puţin de 40.000 de euro după ce au susţinut un concert în Sibiu, aceştia fiind, astfel, cele mai bine plătite vedete autohtone.

Lora s-a înhămat la un adevărat maraton de concerte în noaptea de 31 decembrie. După ce a susţinut nu mai puţin de 10 recitaluri, ea a adunat 25.000 de euro.

OK Magazine mai scrie că şi trupele româneşti s-au bucurat de succes în noaptea dintre ani. Iris şi Cargo au încasat fiecare câte 20.000 de euro în noaptea de Revelion.

Celebra Inna a cântat peste hotare, primind 25.000 de euro pentru un concert în Azerbaijan. În aceeaşi ţară a cântat şi Otillia Bilionera, care a încasat 12.000 de euro pentru un concert în noaptea dintre ani.

Una dintre cele mai populare cântăreţe române în 2016, Delia, a primit în noaptea dintre ani, pentru un singur concert, 20.000 de euro, potrivit aceleiaşi surse. Aceeaşi bani i-a făcut şi Ştefan Bănică Jr. însă pentru două concerte, în două locaţii diferite.

În topul celor mai bine plătiţi artişti de Revelion se află şi Andreea Bălan, care a născut recent. Vedeta a revenit pe scenă şi a susţinut în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie nu mai puţin de şapte concerte, primind în total circa 20.000 euro. "Am şapte concerte în noaptea de Revelion. Unul la Bucureşti, restul pe Valea Prahovei.", a declarat aceasta cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă.

După un an în care a stat departe de scenă, Cristina Spătar a revenit în forţă de Revelion. Aceasta a urcat pe scenă pentru cinci recitaluri în noaptea cea mare, încasând 7.000 mii de euro, în timp ce Dorian Popa şi-a rotunjit contul cu 5.000 de euro după ce a dat două concerte de Revelion.

Corina Chiriac şi Monica Anghel au primit câte 3.000 de euro pentru concertele din noaptea dintre ani.