Cu jucătorul FC Bihorului Andrei Florean în teren, reprezentativa Under 20 a României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida amicală cu echipa U20 a clubului rus Spartak Moscova, disputată joi în cadrul stagiului de pregătire din Antalya (Turcia).

Golul selecţionatei României a fost înscris de Andrei Pavel în minutul 73, după ce echipa rusă a izbutit deschiderea scorului tot în partea a doua, în minutul 51.

Andrei Florean a intrat după pauză şi a avut o evoluţie bună, în minutul 56 el executând bine o lovitură liberă, dar portarul lui Spartak a reuşit să respingă. În minutul 80 jucătorul FC Bihorului a primit un cartonaş galben.

Selecţionerul Emil Săndoi a început partida cu: Croitoru - Dăruială, Gugu, Creţu, Burnea - Stanciu, Fuchs, Cârstocea - Năstăsie, Voinea, Morar. După pauză au mai intrat: Fl. Ilie, M. Roman, Peteleu, Serediuc, Cazacu, A. Pavel, Buş, Toşca şi Florean.

La meci a fost prezent şi Gheorghe Hagi.

În primul joc al stagiului de pregătire din Antalya, naţionala Under 20 a remizat, scor 0-0, cu echipa a doua a clubului rus Amkar Perm.