Centrul Oradiei a "paralizat" la trecerea între ani. Mii de orădeni s-au adunat în Piaţa Unirii, dar şi pe străzile adiacente, pentru a sărbători începutul anului 2018. Înainte de miezul nopţii, încălzirea a fost făcută DJ MC Dany şi de saxofonistul neamţ Max Merseny, care au adunat o mulţime numeroasă în faţa scenei.

Aşa cum era de aşteptat, însă, în centrul oraşului au ajuns mai mulţi oameni după ora 23, când s-au aglomerat toate străzile care au dus spre Piaţa Unirii.

Şoferii pe care miezul nopţii i-a prins la volan au lăsat maşinile în drum, cu avariile pornite, au coborât şi au privit, timp de 15 minute, alături de toţi ceilalţi oameni, spectaculosul foc de artificii. Plătite de Primărie, artificiile s-au tras din trei locuri: Turnul Primăriei, malul Crişului şi zona viitoarei parcări subterane de pe Independenţei.

Foarte mulţi dintre orădeni au avut cu ei sticle de şampanie, pe care le-au deschis la ora 12. Astfel, au putut ciocni cu prietenii sau rudele, făcându-şi reciproc urări de bine în anul ce abia a început. Unii dintre petrecăreţi au mai avut cu ei şi lampioane, pe care le-au lansat după miezul nopţii.

Bineînţeles, în centrul oraşului s-au făcut şi foarte multe poze tip selfie, care au invadat apoi internetul. Doar o dată începe anul 2018...