Biroul de presă al societăţii OTL a explicat, joi, motivele pentru care mai multe tramvaie nu şi-au putut respecta programul miercuri în traficul orădean.

"În cursul dimineţii între orele 10.35 şi 10.55 un călător s-a împiedicat în timp ce urca scările tramvaiului cu care intenţiona să se deplaseze în staţia P-ţa Rogerius. A fost anunţat un echipaj al Ambulanţei care s-a deplasat la faţa locului pentru a-i acorda îngijiri", precizează purtătorul de cuvânt Carmen Tocuţ.

După amiază, între orele 14.00 şi 14.40, tramvaiele au staţionat datorită apei acumulate în zona Stadionului Municipal rezultate în urma ploii. Un autobuz fost introdus de la Parcul 1 Decembrie către Olosig la ora 14.15 pentru a substitui lipsa tramvaielor.

Acestea au fost blocate circa jumătate de oră şi seara, în zona Emanuel. "Seara, la ora 21.50 o maşină a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni din dreptul farmaciei de la intersecţia str. Primăriei cu B-dul Decebal. Pentru a permite organelor de poliţie să-şi desfăşoare activitatea impusă în astfel de condiţii, tramvaiele au staţionat până la ora 22.20", precizează Tocuţ.

Pe de altă parte, joi dimineaţa, din cauza manifestărilor dedicate Zilei Drapelului, circulaţia tramvaielor în faţa Primăriei, pe ambele sensuri, a fost perturbată între orele 10 şi 10.30. "Ne cerem scuze călătorilor afectaţi de aceste întreruperi, asigurându-i de eforturile noastre de a minimaliza durata acestora", a încheiat purtătorul de cuvânt al OTL.