După victoria de la Arad, de la sfârşitul săptămânii trecute, cu UTA, care le-au adus matematic îndeplinirea obiectivului în acest sezon, fotbaliştii de la FC Bihor se concentrează acum pe ultimele trei jocuri din campionat. Ei vor disputa următorul meci, sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul "Iuliu Bodola", în compania formaţiei Minerul Motru.

Partida, care va conta pentru etapa a VII-a din play-out-ul Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal, va opune echipele situate pe locul III, FC Bihor, cu 26 de puncte, şi locul V, Minerul Motru, cu 10 puncte.

"În aceste trei jocuri vor apărea anumite modificări în echipă, pentru că vrem să dăm minute de joc şi celor care au evoluat mai puţin sau jucătorilor tineri, care au pus umărul la promovarea echipei a II-a. Ei au şansa să demonstreze că pot să pună umărul şi să ajute această echipă. Ne dorim să aducem cât mai mulţi spectatori la stadion", a declarat antrenorul principal al "roş-albaştrilor", Alexandru Pelici.

De precizat că echipa orădeană este neînvinsă în cele 6 etape care s-au scurs din faza play-out.

Pentru jocul de sâmbătă, antrenorul formaţiei orădene nu va putea conta pe serviciile jucătorului Letan, accidentat, care va lipsi, de altfel, la toate partidele care au mai rămas de disputat din acest sezon.

De asemenea, Pascariu va evolua ultima dată în această stagiune, fiindcă peste o săptămână va avea un eveniment fericit în viaţa sa, urmând să se căsătorească. "Clubul FC Bihor îi urează "Casă de piatră!" încă de pe acum", se arată în comunicatul remis presei de clubul orădean.

În celălalt meci al etapei de sâmbătă se vor întâlni CS Mioveni cu Olimpia Satu Mare, în timp ce UTA va avea liber.