În acest sfârşit de săptămână sunt programate jocurile ultimei runde din acest an din campionatul Ligii a II-a la fotbal. Astfel, FC Bihor va susţine următorul joc sâmbătă, de la ora 11, la Baia Mare.

În cadrul etapei a XVIII-a din Seria a II-a, formaţia orădeană va servi replica echipei locale FCM Baia Mare.

Partida va opune echipele situate pe poziţia a III-a, FCM Baia Mare, cu 32 de puncte, şi poziţia a XII-a, FC Bihor, cu 13 puncte.

Orădenii vin după înfrângerea usturătoare de pe teren propriu cu FC Braşov şi au în continuare probleme de lot.

"Ne aşteaptă un meci greu, fiindcă ei sunt acolo pe primele locuri, cu un lot bun de jucători, dar sperăm să facem un meci bun şi, astfel, să încheiem sezonul cu fruntea sus, să venim cu cât mai multe puncte acasă. Avem mulţi accidentaţi, dar asta nu ne împiedică să jucăm bine. Avem 6-7 juniori, dar vom da totul şi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat jucătorul orădean Norbert Lorincz.

Pentru această partidă de la Baia Mare, antrenorul echipei FC Bihor, Dan Mănăilă, se confruntă cu serioase probleme de efectiv. Astfel, nu vor face deplasarea, fiind accidentaţi, Haş, Chira, Maria, Coroian şi Trabalka, dar nici Ember, care este suspendat.

Runda din acest week-end va programa însă şi derby-ul primelor clasate, dar şi al codaşelor. Astfel, CSM Rm. Vâlcea, de pe primul loc, va primi replica formaţiei UTA Bătrâna Doamnă, de pe poziţia a II-a. Până atunci sâmbătă, tot de la ora 11, FC Caransebeş, de pe penultimul loc, va primi replica echipei Metalul Reşiţa, de pe ultima poziţie.


Programul etapei a XVIII-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal:

Sâmbătă:

Ora 11:00 Şoimii Pâncota - Universitatea Cluj

Ora 11:00 CS Mioveni - Gaz Metan Mediaş

Ora 11:00 Olimpia Satu Mare - Unirea Tărlungeni

Ora 11:00 FCM Baia Mare - FC Bihor Oradea

Ora 11:00 FC Caransebeş - Metalul Reşiţa

Ora 13:30 FC Braşov - Chindia Târgovişte

Duminică:

Ora 11:00 CSM Râmnicu Vâlcea - UTA Bătrâna Doamnă