După rezultatul de egalitate de la Rm. Vâlcea, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor revine pe teren propriu şi sâmbătă, de la ora 11, va disputa următorul joc din cadrul campionatului Ligii a II-a.

În etapa a VI-a a Seriei a II-a, la Stadionul "Iuliu Bodola", echipa orădeană va primi replica reşiţenilor de la Metalul. Se vor întâlni astfel echipele de pe primul loc, Metalul, cu 13 puncte, şi ultima poziţie, FC Bihor, cu 2 puncte.

"Va fi un meci în care se întâlnesc echipa de pe primul loc cu cea de pe ultimul loc. Sperăm să facem în aşa fel încât această situaţie din clasament să nu se observe pe teren. Avem nevoie de puncte şi sper să le obţinem", a declarat antrenorul principal al echipei orădene Alexandru Pelici.

Însă tehnicianul orădean se confruntă cu probleme serioase de efectiv, jucătorii A. Achim, Nichita, Mihuţ, Cr. Cigan şi Lupu fiind accidentaţi şi indisponibili pentru acest joc, la care se adaugă portarul Sălăjan, care marţi noapte a fost operat de apendicită şi care va lipsi, astfel, cel puţin o lună.

Cele două echipe vin după rezultate pozitive obţinute în etapa precedentă. Astfel, dacă FC Bihor a remizat cu scor alb pe terenul formaţiei CSM Rm. Vâlcea, în schimb, Metalul Reşiţa s-a impus în runda precedentă cu 2-0, pe teren propriu, în derby-ul cu ACS Poli Timişoara.

Se anunţă, astfel, un joc disputat, în care ambele combatante îşi doresc cu ardoare punctele: FC Bihor pentru a sparge gheaţa, a obţine prima victorie în noua ediţie de campionat şi pentru a părăsi ultima poziţie a clasamentului, iar Metalul Reşiţa, echipă antrenată de fostul jucător stelist Daniel Opriţa, pentru a-şi consolida prima poziţie a clasamentului.

Etapa a VI-a din Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal debutează vineri, de la ora 11, când Unirea Tărlungeni întâlneşte Şoimii Pâncota. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, 11, vor avea loc apoi şi celelalte confruntări, Olimpia Satu Mare - CSM Rm. Vâlcea, FC Caransebeş - AFC Fortuna şi FC Olt - CS Mioveni.

ACS Poli Timişoara va avea liber în această etapă.