La o primă vedere această casă pare să fi fost întoarsă cu susul în jos de o tornadă puternică. În realitate, a fost construită intenţionat astfel şi gândită ca o atracţie pentru turiştii care vin în Austria, scrie Daily Mail, citat de Gândul.

Aspectul exterior este unul impresionant, casa părând să stea sprijinită doar în acoperiş. Şi interiorul a fost decorat în concordanţă. Toată mobila, aparatura şi chiar o maşină Volkswagen broscuţă au fost montante în dezacord cu gravitaţia.

Clădirea a fost construită de arhitecţii polonezi Irek Glowacki şi Marek Rozhanski, cărora li s-a cerut să conceapă un punct de atracţie turistică pentru oraşul Trefens, aflat la 24 de kilometri de Innsbruck. Aceştia au finalizat proiectul în opt luni.

Vizitatorii care ajung acolo sunt poftiţi să intre în casă printr-o fereastră de la etaj, pentru a vedea cum vasul de toaletă atârnă de ceea ce ar trebui să fie de fapt tavanul sau cum funcţionează şemineul din camera de zi, chiar dacă este montat cu susul în jos. Obiectivul turistic şi-a deschis porţile luna aceasta pentru primii vizitatori.