La etapa a VI-a Campionatului Naţional de Fotbal-tenis, desfăşurată în weekend, la Râmnicu Vâlcea, echipa CS Tengo Salonta s-a duelat cu CS Victory Cluj pentru şefia clasamentului, însă antrenorul Vasile Sorean nu a putut conta pe aportul unui jucător de bază, Acs Krisztian. Dacă la simplu şi triplu au ocupat locul II, la dublu salontanii s-au situat pe primul loc.

În proba de simplu, salontanii au obţinut locul II, Alex Sorean fiind învins în finală de către Florin Purice, liderul formaţiei clujene, Victory. Fostul campion mondial s-a impus la limită, scor 2-1, tânărul jucător salontan, campion mondial şi el la juniori, oferind o replică excelentă. A fost al doilea duel între cei doi jucători, care s-au mai întâlnit şi în finala turneului internaţional de la Hajduszoboszlo, victoria revenind şi atunci lui Purice, cu acelaşi scor.

La dublu, Georgel Bobiş a făcut pereche cu Paljanos Zoltan, reuşind să-şi ia revanşa în faţa clujenilor, pe care i-au învins cu 2-0. În proba de triplu, salontanii (Bobiş, Paljanos şi fraţii Alex şi Vasile Sorean) au pierdut cu 2-1 finala disputată în compania celor de la Victory.

În urma acestor rezultate, clujenii s-au distanţat la 4 puncte în fruntea clasamentului general şi vor evolua pe teren propriu în următoarea etapă programată pe 15 septembrie.

"Chiar dacă am obţinut doar un singur succes, pentru noi a fost un turneu util. Ne-am consolidat poziţia secundă în clasament şi sper să atingem vârful de formă în play-off, acolo unde va trebui să ne dovedim superioritatea faţă de Victory pentru a ne păstra titlul naţional. Felicitări organizatorilor turneului de la Vâlcea, partidele fiind găzduite de superba bază sportivă în aer liber de la Hidroelectrica", a declarat Vasile Sorean, conducătorul clubului salontan.

Campionatul de juniori se va încheia tot în cursul acestei luni, ultima etapă fiind programată pe 21-22 septembrie, la Alexandria. Întrecerea juvenilă este dominată de echipele salontane, Tengo I fiind lider în faţa formaţiilor Tengo III şi Tengo II.