Un salontan care a fost cazat o vreme în Penitenciar pentru hărţuire şi distrugere, iar acum e judecat, din nou, tot pentru vandalism, e supărat foc pe anchetatorul său, procuror la Parchetul local, căruia i-a inventat o droaie de "infracţiuni", acuzându-l inclusiv că l-a lipsit de libertate "ilegal şi neconstituţional".

Omul spune peste tot că anchetatorul i-ar fi furat porcul din ogradă, i-ar fi făcut ochi dulci fostei lui iubite, dar şi că, din cauza magistratului, România nu a fost primită în... Schengen!

Balivernele au fost strigate public de vandal, în plină şedinţă de judecată, iar apoi înşirate de acesta şi pe Facebook.

Enormităţile au stârnit reacţii pe măsură, în special din partea celor care-i cunosc reclamantului năravurile şi înclinaţiile spre teorii conspiraţioniste.

Unii, mucaliţi, l-au încurajat să mai scrie "până când caracatiţa ocultă mondială din Salonta va fi stârpită", iar alţii, mai poznaşi, l-au felicitat pe inculpat pentru că "demască impostura" magistratului, "pictat" şi că ar fi "recunoscut de decenii în cercurile de reptilieni ca fiind un agent al haosului, folosindu-şi abilităţile manipulatoare pentru a trimite la închisoare oamenii care îi sunt incomozi". Şi, desigur, "nevinovaţi"...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!