După ce a scandalizat o ţară întreagă, cerându-le părinţilor, pe faţă, bani pentru cadourile de Crăciun şi numindu-i nesimţiţi pe cei care nu au vrut să-i dea, motiv pentru care a fost şi concediată, învăţătoarea Dana Blându uimeşte din nou: a contestat în instanţă decizia de concediere!

Potrivit Mediafax, contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti pe 11 februarie, dar încă nu a primit un termen de judecată.

Dana Blându este anchetată şi de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, care vor decide dacă vor deschide sau nu dosar penal pe numele ei.

Pe 10 ianuarie, Consiliul de Administraţie al Şcolii nr. 10 Maria Rosetti din Capitală a decis desfacerea disciplinară a contractului de muncă al învăţătoarei Dana Blându, precum şi sesizarea Parchetului. Asta după ce pe Youtube a apărut o înregistrare cu părinţi care îi reproşau învăţătoarei că cere prea mulţi bani de cadouri.

"Astea-s cadourile voastre? Am sunat. Mai vine ceva, nu mai vine... Atât vă reprezintă? Nu sunteţi cartofi, nu sunteţi oi să vă învăţ! (...) Este în politica românească, balcanică, de sărbători să se ofere. Mi s-a spus că aveţi un buget de 50 de lei la patru oameni. Şi am întrebat cui daţi aceste cadouri? Mi s-a spus trei profesori şi un director. Şi cealaltă directoare are bube? Şi copiii nu salută doctorul, femeia de serviciu?", a fost parte din răspunsul învăţătoarei.

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolul: "Cu tupeu: Pentru învăţătoarea "de fiţe" din Bucureşti părinţii sunt "săraci sau nesimţiţi" (VIDEO)"