După eşecurile de pe teren propriu, cu UTA, şi de la Severin, cu Gaz Metan, dar şi cu un antrenor nou, în persoana italianului în vârstă de 31 de ani, Leonardo Gabbanini, FC Bihor speră să redreseze "corabia" duminică la Baia Mare, în cadrul etapei a V-a din Liga a II-a.

Orădenii vor disputa jocul, programat pe Stadionul Dealul Florilor, de la ora 11, cu gândul de a obţine un rezultat pozitiv, care să-i reabiliteze faţă de suporteri şi care să nu-i afunde pe poziţiile inferioare ale clasamentului.

Meciul cu FC Maramureş Universitar, chiar dacă este o nou-promovată, nu se anunţă deloc uşor pentru "roş-albaştrii", ambiţiile maramureşenilor fiind recunoscute, iar faptul că aceştia s-au impus în runda precedentă la Rm. Vâlcea, sporeşte şi mai mult gradul de dificultate al jocului pentru fotbaliştii orădeni.

Căderea inexplicabilă din startul noului sezon, după ce în ediţia trecută de campionat, echipa a obţinut rezultate remarcabile, se speră a fi trecută cât mai curând de bihoreni, de aceea încă de la Baia Mare, sub noua conducere tehnică, formată din Leonardo Gabbanini şi secundul Stelian Farcău, antrenor la Şcoala de Fotbal Liberty, ei speră să tragă un semnal de alarmă că pot mai mult şi că rezultatele negative din ultima perioadă au reprezentat un simplu accident, accentuat şi de faptul că, datorită conjuncturii şi a problemelor financiare, ei nu evoluează acum în primul eşalon, ci au trebuit să o reia de la capăt în anonimatul diviziei secunde.

Partida FC Maramureş - FC Bihor va fi condusă la centru de arbitrul Mugurel Drăgănescu din Breaza şi va opune echipele situate pe locul IX, FC Maramureş, cu 4 puncte, şi locul XIII, FC Bihor, cu 3 puncte.