În timp ce despre propriile rezultate dezastruoase în alegeri nu spune nimic, senatorul Cristian Bodea, exclus din PNL şi refugiat în Partidul Ecologist Român, n-a ratat şansa de a-şi ironiza vechiul partid şi mai ales pe preşedintele Klaus Iohannis.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, senatorul bihorean comentează că alegerile au fost pierdute de PNL din cauza aroganţei preşedintelui Klaus Iohannis. ""A trebuit să moară oameni" şi să suportăm un guvern de gradaţi isterici, pentru ca românii să vadă Adolful schimonosit care se ascundea sub pielea robotului naţional. Omul Merkeliţei a reuşit să plagieze aroganţa lui Ponta cu graţia unui elefant între porţelanuri, distrugând între copite partidul care îi pupa fundul cu buzele pricepute ale Vasilinei", a scris acesta.

Nici nominalizarea premierului Dacian Cioloş, pe care-l face "agent francez", n-a ajutat, crede Bodea. "Aroganţa cu nominalizarea agentului francez şi mojicia de Ziua Naţională a victimizat PSD mai mult decât visau chiar ei şi l-a eroizat pe Dragnea cel "blându vorbitoriu". Ceea ce i-a făcut pe românii care vor încă ţara lor să se ridice de pe canapele şi să dea o puie viguroasă tuturor Hildelor şi Clotildelor pe care sistemul subversiv le-a scos la dans din limbă, pentru a distrage poporul de la jocul de minciuni al desantului cioloşist. Şi uite cum istoria îmi dă dreptate după numai şase luni...", a conchis Bodea.

În schimb, Cristian Bodea nu suflă un cuvânt în postarea sa, nici în discuţiile cu comentatorii, despre rezultatele extrem de slabe pe care le-a înregistrat Partidul Ecologist Român, al cărui vicepreşedinte este, atât la nivel naţional, cât şi în Bihor.

Chiar şi aşa, o amică l-a consolat: "Cristi, tu rămâi om. Şi asta e cel mai important. În rest, dă-i în votul mă-sii...". "Rămân! Omul e mai important decât funcţia", i-a răspuns viitorul ex-senator Cristian Bodea.

Conform rezultatelor finale publicate de Biroul Electoral Judeţean nr. 5 Bihor, pentru alegerea Camerei Deputaţilor, PER a adunat doar 1.292 de voturi, adică un procent de 0,60% din totalul sufragiilor, în timp ce pentru alegerea Senatului, Bodea şi partidul său au reuşit să obţină 1.503 voturi, adică un procent de 0,69% din totalul acestora.

Contactat de BIHOREANUL pentru a comenta rezultatele PER, senatorul ecologist a susţinut că acestea au fost cauzate tot de... Iohannis. "Eram cotaţi la 3-4% în toate sondajele nu m-am fi băgat în aventura asta dacă nu aveam o oarecare confirmare. Din păcate pentru PER şi din fericire pentru democraţie, preşedintele Iohannis a ţinut să ducă aroganţa la maxim şi a repetat greşelile lui Ponta de la prezidenţiale. A iritat românii şi le-a arătat că are tendinţe dictatoriale. Şi atunci oamenii s-au dus şi au votat util, nu au împrăştiat votul. S-au dus şi au votat cu PSD pentru ca acest partid să poată face guvernarea. S-a repetat scenariul USL împotriva dictaturii lui Băsescu", a spus Bodea.

Drept urmare, a mai adăugat Bodea, "PSD a cules de pe piaţă ce mergea de obicei la alegătorii antisistem, inclusiv ai PER-ului, probabil şi naţionalişti".