O marcă românească de pizza a ajuns faimoasă pe internet, după ce presa din străinătate a scris că l-a dat de gol pe celebrul influencer Andrew Tate în fața anchetatorilor din România.

Alături de fratele său, Andrew Tate a fost reținut de procurorii DIICOT, iar jurnaliști străini susțin că un indiciu care a dus la localizarea britanicului a fost o postare de pe Twitter.

Potrivit presshub.ro, care citează surse din Poliția Română, fostul kickboxer britanic Andrew Tate a fost localizat cu exactitate în urma unui videoclip pe care l-a postat ca răspuns la o dispută online cu faimoasa activistă de mediu Greta Thunberg. În înregistrare, Andrew primește două cutii de la Jerry’s Pizza, un lanț faimos de pizzerii din România.

„Prin colaborare cu această societate, autoritățile ar fi identificat exact unde se află Andrew Tate și l-ar fi prins”, scrie PressHub.ro.

Faptul că britanicul a fost deconspirat de cutiile de pizza a făcut ca acest brand românesc să fie cunoscut în toată lumea.

Mai multe celebrități îl iau la mișto pe britanic pentru că s-a lăsat prins din ambiția de a se contra cu Greta Thunberg, pe care o contestă vehement.

De asemenea, lanțul de pizzerii s-a ales cu recenzii bune de la oamenii care nu îl agreează pe Andrew Tate, iar Greta Thunberg a concluzionat, tot pe Twitter, că așa se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!