Zi mare pentru vedeta TV Crina Abrudan. Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a cununat religios, sâmbătă, cu fostul fotbalist Gabi Popescu, iar seara a avut petrecerea de nuntă.

Cununia religioasă a avut loc sâmbătă la o biserică din Capitală, în prezența a circa 100 de invitați, dintre care o parte orădeni, iar mireasa a avut o rochie de tip sirenă, din dantelă, cu un decolteu foarte adânc, și care i-a pus în valoare silueta.

Potrivit presei tabloide, rochia a fost creată de designerul Galia Lahav și a fost achiziționată din magazinul din Israel.

Petrecerea de nuntă are loc la Snagov.

Crina și alesul ei s-au căsătorit civil joi. Cununia a fost oficiată chiar de fosta ei colegă, acum primăriţa capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, iar naşi sunt antrenorul Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia, Luminiţa.

De altfel, cu acest prilej orădeanca le-a povestit jurnaliștilor din Capitală că i-a luat două luni să-și aleagă rochia.

"Mi-a luat mult să aleg rochia. Mi-a luat cam două luni să mă decid asupra ţinutei”, a spus ea, îndepărtând și speculațiile tabloidelor conform cărora ar fi însărcinată. „Îmi doresc copii. Momentan nu sunt însărcinată”, a spus Crina Abrudan.

Orădeanca şi fostul fotbalist sunt împreună din 2008, însă relaţia lor a trecut multe obstacole, s-au certat, s-au despărţit şi s-au împăcat de multe ori.