La începutul anilor 90, erau adorate de oameni din întreaga lume. Însă anii trecuţi se văd şi pe feţele Pamelei sau a lui Sue Ellen...

Ele erau mai îndrăgite personaje din celebrul serial Dallas, alături de Charlene Tilton, interpreta lui Lucy, şi Priscilla Presley. Fosta soţie a lui Elvis juca rolul iubitei lui Bobby dinainte de Pamela.

În 2011 se împlinesc 33 de ani de la lansarea serialului care a înnebunit nu numai America, ci şi România. Serialul a fost difuzat în perioada de după Revoluţie, dar şi pe vremea comunismului, cu cenzurile de rigoare.

"România a difuzat Dallas pentru a încerca să arate cât de corupt era sistemul american şi s-a terminat cu ei (n.r - românii) aliniindu-l pe Ceauşescu, care era dictator, şi împuşcându-l de 500 de ori - ei voiau toate lucrurile despre care nici nu ştiau că exista. A lăsat serialul pentru a arăta cât de decadenţi eram şi ei au spus Da, vrem şi noi aşa ceva", a declarat Hagman, interpretul lui J.R, pentru ziarul australian Fairfield City Champion.