Pe rețelele de socializare, Aitana Lopez pozează sexy și provocatoare, indiferent că este în dormitor, pe plajă sau la sala de forță. Numai că Aitana, de fapt, nu există și n-a părăsit lumea virtuală, fiind primul fotomodel spaniol creat de inteligența artificială.

Femeia din Barcelona cu păr roz și care se prezintă ca având 25 de ani a fost anume creată de agenția de publicitate The Clueless, într-o perioadă în care nu avea prea mulți clienți. Designerii au decis să își creeze propriul influencer, pe care să îl folosească drept model în campaniile pe care le desfășoară.

Firește, Aitana Lopez are un aspect fizic de invidiat și în doar câteva luni a strâns peste 121.000 de urmăritori pe Instagram. „Părinții” ei susțin că a primit chiar și invitații în oraș de la o celebritate din Spania, care nu și-a dat seama că Aitana nu este o persoană reală.

Modelul digital are deja câteva reclame pentru care „lucrează” și câștigă circa 1.000 de euro pe reclamă. De asemenea, reprezentanții agenției încarcă fotografii cu ea în lenjerie intimă, pe Fanvue, o platformă similară OnlyFans.

Astfel, spun reprezentanții The Clueless, Aitana ar putea câștiga cam 10.000 de euro pe lună. Totuși, în prezent, media lunară a veniturilor ei este de 3.000 de euro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!