Chiar dacă RER Vest a suspendat activitatea ghişeelor de la sediul societăţii şi de la parterul Primăriei Oradea, în scopul prevenirii răspândirii pandemiei de Covid-19, orădenii au în continuare soluţii la îndemână pentru plata facturilor de salubritate.

Pentru că în această perioadă folosirea bancnotelor trebuie evitată cât de mult cu putinţă, acestea putând fi purtătoare de viruşi şi bacterii, compania a pus la dispoziţia clienţilor posibilitatea plăţii online a facturilor. Această facilitate este disponibilă pe site-ul RER Vest, în secţiunea „Contul meu” şi „E-factura”.

Facturile se mai pot plăti simplu şi atunci când se fac cumpărăturile esențiale la supermarketurile sau în magazinele care au puncte PayPoint sau Un-Doi și prin aplicația mobilă Pago.

Orădenii trebuie să ştie că plata la timp a facturilor pentru serviciile de salubrizare este imperativă şi necesară pentru desfăşurarea acestui serviciu fără sincope sau impedimente.

RER Vest rămâne în contact direct cu clienţii săi prin site-ul www.rervest.ro, prin e-mail la adresa office@rervest.ro şi la numărul de telefon 0259.433-195 (non-stop).

(advertorial)